A gamer pc-m néha "le fagy" 1-1 másodperce. Ez ilyen 20-60 percenként egyszer fordul elő, és nagyon zavaró. Nem tudom mit tegyek?
Egy ehhez hasonló kérdést már kiírtam korábban is, ott azt javasolták, hogy frissítsem a drivereket és a bios-t. Megcsináltam, kékhalál azóta nem volt. De ez a teljes számítógép beakadás, vagy minek nevezzem nem szűnt meg. Amint a régi posztban is említettem, olyan mint amikor a régi windows 7 lefagyott, az a rezgő(nem tudom hogy írjam le pontosan) hang. De ellen esetben itt csak
1 másodpercekre vagy ritkán 2-re. De amikor ilyen van az egész számítógép, kép, hang stb... Játék közben és zene hallgatás során nagyon rossz, szóval szeretném minél hamarabb megszüntetni ha lehet, és ha lehet hogyan lehet?
A gépem alkatrészei:
-fsp hexa+ 400w tápegység-
-Gigabyte GA-A320M-S2H alaplap-
-Amd ryzen 3 1200 proci-
-WD blue 1 tb HDD-
-Corsair 16GB Dual-Channel ddr4 Ram-
-Gigabyte gtx 960 4gb videókártya-
Pár alkatrészen(proci, alaplap, hdd, táp) van garancia ha ezekkel lenne baj.
portalanits
En hdd vagy tapra tippelek
Ellenőrizni kéne a drivert és a BIOS-t is.
A g szériás procik drivere BUG-os volt bizonyos win 10 veziókkal 1803-1809, ennek utána kellene olvasni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!