Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Kifagy a képernyő mi lehet az...

Kifagy a képernyő mi lehet az oka?

Figyelt kérdés

A lényeg, hogy elő fordul hogy mintha csak a monitor fagyna le nem reagál semire, csak a " berőgzült" kép marad. kb inditas utan 5-10 perc után. majd pár ujra indulás után 6 beep. Erre mondták, hogy lehet billentyüzet,vga cpu,alaplap.

Régi crt monitor azt tudom hogy a csatlakozónál nyakban meg tört a kábel, de ha az lenne nem adna jelet és nem lenne kép csak. SAjnos a vga lehet mert oxidos, de nem nálam kapot párát. Hasznát pc ugyan ilyen állapotban volt a vga amikor meg vettem. Tudom hogy ez okoz hat mikro zárlatokat is(ez alatt az értem hogy apró zárlatokat produkál, ami nem zárja rövidre a gépet azzonal) Visszona a kifagyot képernyőnél. a bilenytüzeten nem tapasztalni az általános gép fagyást ami alatt az értem, hogy tesztelem, reagálnak ea ledek, caps/num/scorll lock.

2019. márc. 12. 14:29
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez szinte biztos, hogy VGA hiba. Vegyél bele egy másikat, 1-2 ezerér' találsz már Hardveraprón "képet ad" kategóriájút. Gondolom a gép csak netezésre, ilyesmire van használva, sejtem, hogy egy régebbi konfigról van szó.
2019. márc. 12. 15:05
 2/3 A kérdező kommentje:
a gép egy irodao gép volt nvidia fx quadro 1500 ddr2 vga van benne
2019. márc. 12. 22:15
 3/3 A kérdező kommentje:
mehetne bele ddr3 2 512-es mivel dualozható vagyis van benne 2 socket pci e
2019. márc. 12. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!