Kifagy a képernyő mi lehet az oka?
A lényeg, hogy elő fordul hogy mintha csak a monitor fagyna le nem reagál semire, csak a " berőgzült" kép marad. kb inditas utan 5-10 perc után. majd pár ujra indulás után 6 beep. Erre mondták, hogy lehet billentyüzet,vga cpu,alaplap.
Régi crt monitor azt tudom hogy a csatlakozónál nyakban meg tört a kábel, de ha az lenne nem adna jelet és nem lenne kép csak. SAjnos a vga lehet mert oxidos, de nem nálam kapot párát. Hasznát pc ugyan ilyen állapotban volt a vga amikor meg vettem. Tudom hogy ez okoz hat mikro zárlatokat is(ez alatt az értem hogy apró zárlatokat produkál, ami nem zárja rövidre a gépet azzonal) Visszona a kifagyot képernyőnél. a bilenytüzeten nem tapasztalni az általános gép fagyást ami alatt az értem, hogy tesztelem, reagálnak ea ledek, caps/num/scorll lock.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!