Hogyan tudom a képernyő pozicióját visszaállitani?
Figyelt kérdés
A lényeg hogy a képernyöm elállitodott és behuzodott a kép és jobb oldalon 5 cm eltollodott. Monitoron probáltam hogy reset de nem csinal semmit, gépen meg ha sikerül is beállitani akkor a játék elinditás eltolja megint az asztalon is2019. febr. 16. 18:19
1/5 anonim válasza:
Jobb klikk az asztalon és a képernyőfelbontás fülön nézd át a beállításokat.
"Felbontás" legyen a kijelző natív felbontása, a "speciális beállítások"-nál pedig válaszd a "megjelenítő képméretének megtartása" opciót.
Aztán jelezd, hogy rendbe jött-e a dolog.
2/5 A kérdező kommentje:
Rendben testver hazaérek első dolgom az lesz. Amit amugy észrevettem hogy ezt akkor csinalta mikor leszedtem a videokartyamhoz a drivert (amd raedon hd 6670) es telepitesre kerult. De ha meg letorlom akkor nagyon lassu a gép is. Bárhonnan szedte le mindegyiknel eltolta a felbontast. Konkretan resetelve a monitor olyan hogy bal oldalrol a kep fele nincs meg. De ha a felbontast 1440x900 rol 1280x1024 leveszem akkor bezzeg jó de hát nekem kell az az 1440x900.
2019. febr. 19. 05:58
3/5 A kérdező kommentje:
Gep specifikációi:
Intel pentium dual cpu e2180 2 gh
Amd raedon hd 6670
Asus p5b lga 775 alaplap
Helyesírásért bocsesz de telórol irok.
2019. febr. 19. 06:00
4/5 A kérdező kommentje:
Monitoron hiaba allitok akkor is kimarad 5cm.
2019. febr. 19. 06:05
5/5 A kérdező kommentje:
Na sikerült addig áttitgatnom hogy most jól mükszik de nincs arra lehetöség hogy ezt elmentsem ? nehogy egy játék eltolja megint. vagy hogy tudnám beállitani hogy fix legyen
2019. febr. 19. 15:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!