Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A lentebb leírt gépházba és...

A lentebb leírt gépházba és alaplaphoz egy Noctua NH-D15 processzor űtő kompatibilis lenne?

Figyelt kérdés

Ház: Cooler Master H500

Alaplap: MSI Z270 Gaming M3

Csak azét kérdezem, mert megpróbáltam összeszerelni, és az üveglap nem fér rá már a gép oldalára, a második ventillátor miatt, amit a ramok miatt megemeltem, hogy oda férjen... A Dual channel miatt sajnos másképp nem is tudnám azt hiszem!

2019. márc. 8. 06:38
 1/7 anonim ***** válasza:
Ez a hűtő egy ventivel is elég teljesítmènyt ad bármilyen proci lehűtéséhez.
2019. márc. 8. 06:59
 2/7 anonim ***** válasza:

Elvileg maradnia kell 2 mm-nek a hűtő és a ház oldala között.

[link]

[link]

És igen, a hűtő kompatibilis a s1151-es alaplapokkal.

2019. márc. 8. 07:01
 3/7 A kérdező kommentje:

Rendben, akkor beigazolódott amitől féltem :/ Ugyanis emelnem kell a második ventillátor magasságát, amitől nem fér be a házba, ugyanis az üveglapot nem tudom rátenni!

Vajon van lehetőségem olyan utángyártott üveglapot vásárolni, ami ovális?

2019. márc. 8. 07:22
 4/7 anonim ***** válasza:
Csak egy ötlet: a megemelt ventilátor helyett, ami 140mm-es beteszel egy 120mm-est. A hűtési teljesítménye nem hiszem, hogy sokat romlana, viszont be fog férni a házba.
2019. márc. 8. 08:14
 5/7 A kérdező kommentje:
Igen, én is erre gondoltam, ez megy a túloldalra, oda pedig meg veszek egy 12 cm-est (és az remélem befér :D ...) és az is noctua lesz. Más lehetőségem sajnos nincs.
2019. márc. 8. 08:24
 6/7 anonim ***** válasza:

Valójában számtalan lehetőséged van, csak erősen ragaszkodsz egy koncepcióhoz, ami viszont lehet hogy hibás.

- Választhatsz kisebb hűtőt és/vagy kisebb ventilátort

- Választhatsz vízhűtőt

- Távtartókkal megemelheted az oldalsó üveget

- Válaszhatsz alcsonyabb memóriamodulokat

- Válaszhatsz egy tágasabb házat

- stb.

2019. márc. 8. 08:41
 7/7 Gábor_79 ***** válasza:
Mindig is 120 mm-es ventilátorral használtam az elődjét. Abból is csak egyet, középen, ami többnyire nem kapcsol be 34 Celsiusig. A határ állítható az alaplapon.
2019. márc. 8. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!