Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Router firmware frissítés...

Router firmware frissítés után, nem csatlakozik a telefonom. Miért?

Figyelt kérdés

Hello.

Nem rég váltottam a gyári firmware ről DD-WRT re. Minden rendben ment, viszont a telefonom nem csatlakozik azóta. Hibaüzenetként ezt írja:

"TP-LINK_7A0F9C" eszközhöz való csatlakozás során időtúllépés történt. A csatlakozás sikert...

A többi eszköz (PC, Laptop, TV, Xbox, más telefonok) sikereseb csatlakozik és internetelérés is van. Amég a gyári firmware volt a routeren, semmi ilyesféle gond nem volt.

Router: TP-Link TL-WR841ND V8

Firmware: DD-WRT v3.0-r37305 (10/10/18)

Telefon: Huawei P8 Lite ALE-L21

Köszi, ha tudsz segíteni

2019. márc. 7. 12:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Azt magam is mindenképpen elkerülném.

Esetleg ha nem hagyatkoznál az automatikus felismerésre, hanem kézzel adnád hozzá a hálózatot?

2019. márc. 7. 20:56
 12/16 A kérdező kommentje:

Próbáltam :/ Nem sikerült :(

Viszont, mikor megosztottam az internetet laptopon (közben a routerre volt csatlakozva), ugyan arra sem tudtam rácsatlakozni, de kézi beállításokkal igen. Mondjuk internetelérés nem volt, csak rácsatlakoztam. Ugyanazokkal a beállításokkal a routerre nem ment rá, az időtúllépéses szöveget adta 40 másodperc után.

A laptopra ezekkel a beállításokkal tudtam rácsatlakozni:

- IP-cím: 192.168.1.119 (Csak random adtam meg a 119 et)

- Átáró: 10.0.0.1 (A router admin paneljén a Státusz részben a WAN menüpont alatt volt)

- Hálózati prefix hossza: 24

- DNS 1: 193.110.xx.x (Ez is a WAN menüpont alatt volt)

- DNS 2: 193.110.xx.x (Meg ez is)

2019. márc. 7. 21:35
 13/16 P.O.C. ***** válasza:

Olybá tűnik ez a fejlesztés nem jött be. Szerintem told vissza a gyári firmwaret. webrevert változat kell majd.

[link]

Utána már a rendes gyári verziót is elfogadja.

2019. márc. 7. 23:07
 14/16 A kérdező kommentje:
Ha holnapig nem találok megoldást, akkor visszarakom a gyárit. Köszi
2019. márc. 7. 23:10
 15/16 A kérdező kommentje:
Holnap mielőtt elkezdeném visszarakni a gyárit, kipróbálok egy frissebb DD-WRT t, hátha azzal menni fog.
2019. márc. 7. 23:53
 16/16 A kérdező kommentje:

Hali, kösz, hogy próbáltotak segíteni, végül megoldódott. Ment mindenkinek a hasznos :)

Felraktam egy frissebb DD-WRT t, sikerült. Aztán ugye megjelent az alap wifi hálózat dd-wrt névvel és jelszó nélkül. Rátudtam csatlakozni. Átírtam a beállításokat (SSID, jelszó, PPPoE adatok), na már nem volt jó :D Visszaállítottam gyári beállításokra, az alap hálózatra ismét rátudtam csatlakozni. Miután átállítottam egy beállítást, nyomtam egy Apply settings et és megpróbáltam csatlakozni, hogy lássam hol a gond. Nem volt gond .-. Így, hogy egyenként csináltam aztán Apply settings et nyomtam, sikerült és a telefon is rácsatlakozik + internet is van.

2019. márc. 8. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!