Sennheiser HD 599 vagy GSP 500?
Sziasztok!
Szeretnék egy új fejhallgatót venni és ebben kérném a tapasztaltabbak segítségét. A fent említett két fejhallgató közül szeretném az egyiket megvenni, de nem tudom, hogy melyik nyújthat jobb minőséget. Mikrofon nem létszükséglet, egy-két olyan játékkal játszok haverokkal, ahol kellene a mikrofon, de ahhoz most is van egy gagyi:) A hangzás viszont annál inkább fontosabb lenne. Legfőképp zenére és filmezésre használnám, de játszani is szoktam néha napján. Melyiket érné meg megvásárolni?
Hogy is mondjam, a zene hallgatás meg a játékélmény nagyon eltér egymástól, minél inkább lefolyó csőhangja van annál jobb a középtartomány, mármint ha nincs basszus a fejhallgatóban, és annál könnyebben hallod meg a lépés hangokat stb.
Sennheiser fülesek tényleg nagyon jók, de drágák.
Én ajánlanék egy sokkal pénzbarátibb kiadást :
Tt eSPORTS Cronos Riing RGB 7.1
Nekem Cloud 2-m van, de kicsit bánom, hogy nem ilyet vettem. ^^ Minőségileg tesztek alapján hozza ez a füles azt a szintet és még RGB is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!