Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Fujitsu Siemens vagy MSI laptop?

Fujitsu Siemens vagy MSI laptop?

Figyelt kérdés
Melyik laptopmárka a jobb? Kinéztem mindkét márkából egy-egy darabot, de nem tudom melyik a jobb. Úgy hallottam, hogy a Fujinak gyenge minőségű az összeszerelése, az alkatrészek se tartósak. De az MSI-vel mi a helyzet?
2010. júl. 2. 12:07
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak ezt a kettot nezted ki, akkor mindenkepp az MSI, a Fujitsuk kicsit szarul vannak osszerakva.
2010. júl. 2. 12:13
 2/8 anonim válasza:
100%
Igen azt mondják hogy a Fujitsu szétesik nekem van egy Fujitsu Siemens megvan 2 éve és semmi baja sincs de persze nincs dobálva meg ilyesmi.
2010. júl. 2. 12:21
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
MSI,de amúgy HP :)
2010. júl. 2. 12:21
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen az előttem lévőnek igaza van
2010. júl. 2. 12:24
 5/8 tamasoft ***** válasza:
A kettő közül mindenképpen MSI.
2010. júl. 2. 12:33
 6/8 anonim ***** válasza:
EMESÍ
2010. júl. 2. 12:35
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! És ha egyéb laptopmárka közül is lehetne választani, melyiket választanátok?
2010. júl. 2. 15:19
 8/8 anonim ***** válasza:

Én nemrég vettem Fujitsut, és kellemesen csalódtam benne. Alaposan megizzasztottuk, meg megtekergettük (szó szerint)Semmi baja, a tartása masszív, nem ropog, nem recseg. Igaz még csak fél éves.

Amúgy ha olyat veszel, amiben normális alkatrészek vannak, akkor nem foghatsz mellé. Egy alaplapba nem lehet rosszul beleforrasztani egy chipet, vagy félig beledugni egy csatlakozót, mert akkor nem megy át a teszten.

Ja, és frissen kijött modellt ne vegyél, mert lehetnek olyan hibái, amelyről még a gyártó sem tud. Pl. legutóbbi eset, hogy BIOS-hiba miatt olvadásig melegedtek a Sony Vaio-k. Pedig azok nem olcsók.

Dolgoztam gyárban nyáron, és elmondom: ha az összes termék (jelen esetben LED/LCD TV) közül egyetlenegy fennakad a teszten (egész nap folyamatosan megy a teszt, és már készre csomagolt terméket tesztelnek), az összes addig legyártott TV-t leellenőrzik. Tökmindegy, hány darab. Persze, csak azokat, melyeket azon a szalagon gyártottak le. No meg minden szalaghoz tartoznak tesztelők. Ezen felül minden TV-t külön letesztelnek, csomagolás előtt. És az rengeteg idő (kibont + teszt + újracsomagol)

Tehát nem éri meg selejtet gyártania a dolgozóknak se, meg a gyárnak se.

2010. júl. 2. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!