Ryzenes amds alaplap elmegy gtx 980ti-vel?
Figyelt kérdés
MSI B450 GAMING PLUS alaplapot néztem az amd ryzen 5 2600-as procihoz, de az alaplap oldalán nincs a támogatási listán a gtx 980ti. Ettől függetlenül fog menni vele?2019. febr. 24. 18:38
1/8 anonim válasza:
Semmilyen vga nincs felsorolva tamogatottkent, mert mindegyik pci-e csatlakozos kompatibilis minden pci-e csatis alaplappal. Mast nem is igazan gyartanak.
2/8 anonim válasza:
Minden pci-expresszes kártya belemegy.
3/8 MGéza válasza:
Vga csatlakozóval kompatibilis, nem pedig alaplappal. Van egy ATX-mATX alaplapon mostanában 16X pcie? Van az összesen, tehát igen. AMD lapban nem megy az Nvidia kártya meg egy urban legend, régen volt valami alapja, de annak több mint 10 éve.
5/8 anonim válasza:
VGA támogatási listát nem igazán értem, minek kell kitenni, csak összezavarják vele a laikust. Ha meg arra játszanak, hogy valaki majd amiatt fog MSI kártyát venni, hát elég alantas húzás.
Igen, természetesen jó hozzá a 980Ti.
6/8 MGéza válasza:
Erről beszélsz? Ez csak egy hozzávetőleges lista a saját, jelen pillanatban a kínálatukban lévő kártyákról. A többi azért nem szerepel rajta mert vagy nem is gyártották soha vagy pedig már nem gyártják és nem tudták tesztelni vele. Ez a lista tehát nem jelenti azt hogy csak ezek a kártyák fognak működni az alaplapban, ez egy lista a tesztelt kártyákról.
7/8 A kérdező kommentje:
Igen erre gondoltam. A ramoknál is ez a helyzet, hogy kezeli az összes DDR4-est? Nem kell attól félnem hogy veszek egy 16gb kit-et és nem fog vele menni?
2019. febr. 26. 23:44
8/8 anonim válasza:
Hát, RAM-oknál azért többet számít kicsit, de a Zen+-nál azért már jobb a helyzet, mint az első generációnál, ahol tényleg ajánlatos volt az alaplap listájáról szemezgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!