Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Az alaplapom valamiért válogat...

DarkMaster945 kérdése:

Az alaplapom valamiért válogatja a videókártyámat!?

Figyelt kérdés

Azzal a segitséggel fordulok hozzátok hogy nemrég 2hete összehoztam egy komplett gépet és az alaplap valamiért 2hét után nem akar képet adni.. konfig:

alaplap: asrock fatal1ty x370 gaming x

vidikari: xfx dualpisspation R9 380x 4gb (használtan)

ram corsair lpx 2400mhz 2x4GB DDR4

ssd: samsung 860 evo m2 250GB

processzor: AMD ryzen 5 1600x (Gyári hűtővel)

Táp: be quiet pure power 700w

Az lenne a problémám mikor összeraktam jól működött minden, csak ugyebár mikor windows rendszerből akartam

újrainditani akkor nem akart képet adni.. és ezért 30másodpercig ki vettem a vidikarit és vissza raktam jól működött. elhárult a hiba is, driver ütközés de nem ez a lényeg. Hogy most nem igazán akar képet adni, próbáltam cmos reset-et is de nem javult. d6 hibakódnál elkezdett 5sipszót adni. kicseréltem a régi lecserélt kártyára és ezen a geforce 210-en megy. Nem tudom hogy esetleg bedöglött-e a kártyám vagy valami ilyesmi majd csak 1-2nap múlva tudom meg. Azt nem tudom hogy a lap válogatja meg igazából, de mindenesetre jó lenne ha működni az egész. Ha bárki is kérdezné hogy túrbóztam-e vagy valami ilyesmi. a válasz NEM. csak egy játékkal játszottam vele amin kellett a teljesitménye. NFS payback Ultrán adtam neki. jól birta 60fps-el.

Ha valaki tudja erre a választ hogy a lap válogatja e vagy valami ilyesmi, annak nagyon megköszönném a segitségét.

#alaplap #vidikari hiba.
2019. febr. 24. 14:50
 1/1 A kérdező kommentje:
Frissitve! A videó-kártya nem döglött be, jól működik!
2019. febr. 26. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!