Külső merevlemez szolgálhat pendrive-ként? Lent.
Arra gondoltam, hogy ha letöltök egy hd filmet, akkor az közvetlen egy külső (hordozható) merevlemezre tölteném le és azt a TV-re csatlakoztatva nézném. Viszont nem pendrive-on lenne a film, hanem külső (hordozható) merevlemezen. Ez így összehozható?
Egy ilyet vásárolnék: [link]
Ezt nem venném biztosra...:) Mivel a leírás, semmit nem közöl ezzel kapcsolatban, én ezt tenném:
Kölcsön kérek egy havertól egy 500Gb-os, vagy 1 Tb-os külső HDD-t, és megpróbálnám... Szerintem, menni fog ez... Elég komoly szerkezet, ahhoz, hogy bírja. (Valamelyik ismerősödnek biztosan van külcsön ilyesmi...)
Köszönöm a válaszokat!
Megnéztem a TV-n az USB résznél mi olvasható: USB (alatta) 500 mA. Ezek szerint összehozható a dolog? :)
"USB (alatta) 500 mA"
Az pont az USB 2.0 szabványos terhelhetősége, erre írtuk korábban, hogy nagyon határeset, merevlemeztől függ.
"Viszont nem pendrive-on lenne a film, hanem külső (hordozható) merevlemezen. Ez így összehozható?"
Ne viccelj, nyitott kapukat döngetsz, a TV-k és set top boxok gyártói tisztában vannak vele, hogy a videófájlok mérete miatt is erre igény szokott lenni, vagy vannak rögzítős készülékek is, amikor a felvétel falja a tárhelyet.
Ezért a kezelési utasítások gyakorlatilag mindig kitérnek a HDD témájára is. Csak sokaknak eszébe sem jut, hogy el kellene olvasni!
Példa kedvéért itt egy Hitachi, hadd ne turkáljak most a te típusod után, ez is valami hasonló:
Tehát az áramfelvétel problémájának megkerülésére mit is javasol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!