Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Külső merevlemez szolgálhat...

Külső merevlemez szolgálhat pendrive-ként? Lent.

Figyelt kérdés

Arra gondoltam, hogy ha letöltök egy hd filmet, akkor az közvetlen egy külső (hordozható) merevlemezre tölteném le és azt a TV-re csatlakoztatva nézném. Viszont nem pendrive-on lenne a film, hanem külső (hordozható) merevlemezen. Ez így összehozható?

Egy ilyet vásárolnék: [link]

2019. febr. 22. 12:09
1 2
 11/15 Dongaben ***** válasza:

Ezt nem venném biztosra...:) Mivel a leírás, semmit nem közöl ezzel kapcsolatban, én ezt tenném:

Kölcsön kérek egy havertól egy 500Gb-os, vagy 1 Tb-os külső HDD-t, és megpróbálnám... Szerintem, menni fog ez... Elég komoly szerkezet, ahhoz, hogy bírja. (Valamelyik ismerősödnek biztosan van külcsön ilyesmi...)

2019. febr. 22. 14:19
 12/15 anonim ***** válasza:
Csak óvatosan. Nekem volt olyan, hogy rádugtam a HDD-t a TV-re, amitől a TV lefagyott, a HDD-n meg tönkre ment a partíciós tábla. Valszleg nem tudott neki elég kakaót adni.
2019. febr. 22. 14:45
 13/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Megnéztem a TV-n az USB résznél mi olvasható: USB (alatta) 500 mA. Ezek szerint összehozható a dolog? :)

2019. febr. 22. 14:49
 14/15 anonim ***** válasza:

"USB (alatta) 500 mA"

Az pont az USB 2.0 szabványos terhelhetősége, erre írtuk korábban, hogy nagyon határeset, merevlemeztől függ.

2019. febr. 22. 17:03
 15/15 anonim ***** válasza:

"Viszont nem pendrive-on lenne a film, hanem külső (hordozható) merevlemezen. Ez így összehozható?"

Ne viccelj, nyitott kapukat döngetsz, a TV-k és set top boxok gyártói tisztában vannak vele, hogy a videófájlok mérete miatt is erre igény szokott lenni, vagy vannak rögzítős készülékek is, amikor a felvétel falja a tárhelyet.

Ezért a kezelési utasítások gyakorlatilag mindig kitérnek a HDD témájára is. Csak sokaknak eszébe sem jut, hogy el kellene olvasni!

Példa kedvéért itt egy Hitachi, hadd ne turkáljak most a te típusod után, ez is valami hasonló:

[link]

Tehát az áramfelvétel problémájának megkerülésére mit is javasol?

2019. febr. 23. 10:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!