2x indul a gép mitöl lehet?
Figyelt kérdés
Most lett összeszerelve egy új pc teljesen rendben,ugyanis a bios-ba ellenörizve felismert mindent ram,processzor,ventillátorok meg minden.Utána ahogy kell feltelepitettem a windows-t azt is sikeresen.Frissitettem az op rendszert a vga drivereket meg minden ami szükséges.Utána kikapcsoltam a gépet és amikor belepcsolom elindul utána hirtelen lekapcsol 2-4 másodpercre és automatikusan bekapcsol onnantól minden megy rendben kifogástalanul.Mitöl lehet,hogy 2x indul a gép??
Specifikáció:
Cpu: i7-9700k
Cpu hütö:Noctua NH-D15S
MoBo:Asus rog strix z390-e gaming
Ram: G.Skill trident z 16gb 3200mhz rgb
Vga:Rtx2080
Hdd:Western digital 2tb black 7200
Ház:Antec 1200
2019. febr. 17. 14:07
1/5 anonim válasza:
tápegység pontos típusa? Lehet amikor lekapcsolod, lenyom mindent a lap, nincsenek áram alatt a csatlakozók és hirtelen nem tud elég áramot leadni a táp az első induláskor azért áll le. Nálam is ez volt gagyibb fsp tápnál, biosban átraktam hogy a csatlakozók maradjanak áram alatt és megoldotta.
2/5 A kérdező kommentje:
A táp egy Seasonic gold plus 750w teljesen jó értékelések vannak róla azok alapján választottam.
2019. febr. 17. 14:24
3/5 anonim válasza:
Vedd ki a procit és rakd vissza megint, lehet vmi apróbb gondja van.
4/5 anonim válasza:
És előtte a ramokat egyesével próbáltad? azt kéne!
5/5 anonim válasza:
Ugyanez a dupla indítás volt nekem is. Az oldotta meg, hogy beléptem a BIOS-ba, utána Save and Exit. Semmit nem állítottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!