Mitöl van az hogy ha berakok egy dvd lemezt a satás meghjtóba akkor ujra indúl a gép?
Ez mit jelent: "ma vettem a gépet sata2 csatoló felűletű. IDE csati nincs az alaplapon." ?
'Számítőgép'-et amibe átraktad a DVD meghajtót és a merevlemezt, amire a régi számitógépben lett telepítve a m$windows
VAGY
'DVD meghajtó'-t ami a régi jól működő gépben furcsaságokat idéz elő
Már lényegtelen kicsit kuszán irtam.:D túl cifráztam.
Már úgy néz ki megjavúlt. felejtsük el az IDE csatlakozás dumát.Egy komlet gépet vettem használt Fujitsu siemens alaplap sata2 csatlakozásu minden benne vinyo , meghajtó.Beraktam egy dvd lemezt a meghajtóba, progikat akartam feltelepiteni,és mikor megnyitottam azt a mappát ahol a progik vannak, valamelyik progira katt és ujraindúlt a gép csak úgy hirtelen. mondjuk nem a legjobb a dvd meghajtó már úgy látom. némelyik lemezt nehézkesen olvassa de amugy okés most nem fagy le. ujra raktam a windowst és most műkszik azt annyi :):) valószinű egy dvd meghajtó csere ráférne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!