NIKIOL kérdése:
Mi van a gépemmel?
Figyelt kérdés
Bekapcsoltam a gépemet és gyakorlatilag semmilyen meghajtót nem ismer fel úrja pasztáztam a procit utána kiírta hogy új procit érzékel állitsam be.. nem foglalkoztam vele kiléptem a biosbol és minden ok volt... most meg semmit nem érzékel. Mikor bekapcsolom annyit ír hogy nem talál semmi operating system-et vagy mit és hogy húzzam ki az összeset amin nincs windows.. megcsináltam de ígyis semmi.. mit csinàljak?
Valahol máshol olvastam hogy sata nál ACHI re kell àllítani az egyik opciót de azon volt alapból.
2019. febr. 14. 19:20
1/3 anonim válasza:
Elromlott a meghajtód, vegyél másikat.
2/3 A kérdező kommentje:
Sikerült belépnem a biosba és minden mást érzékel kivéve azt amin a windows van.. próbáltam az összes kábellel.. valószínű hogy meghalt?
2019. febr. 14. 19:25
3/3 anonim válasza:
Szia! Windows 10-ed van? Mert ha igen ne állítsd AHCI-re! Az nem jó!
Ide-re állítsd, akkor lehet hogy jó lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!