A gépemmel lenne probléma: amint áram alá van kötve belapcsol, egyből pörögnek a ventilátorok és az alaplapon is világít a LED. De fekete a képernyő, egér sem kapcsol be (ledes egér és nem világít). Mi lehet a probléma?
A gép eléggé öreg de ha lenne rá mód megszeretném javítani, már sok YouTube videót is néztem de most se tudtam még megcsinálni. Azt hogy ne induljon el egyből amint áram alá helyezem az Bios-be kéne megcsinál i tudtommal, de a kép is fekete. Az után történt amikor kitakarítottam: kivettem a ramokat, a proci hűtöt és összefogdostam a videókártyát (ha számít) nincs védőlapja, még hűtőrácsa sem és még kivettem az elemet (3V) de ezt már csak az után amikor nem működött.
Ha van valami ötletetek akkor ìrjátok le. :)
Akkor önellenőrzést végezz elsőnek, lehet valamit nem jól raktál össze:
- Videokártya egy halk pattanással szokott a helyére kerülni, ramok úgyszintén. BIOS sípjel nincs? Csatlakozókat lehúzgáltad, áramtalanítottál szétszedés előtt? Ha nem akkor most tedd meg és próbáld újra, lehet a tápegységben kacsolt be valami védelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!