Laptop túlhevülés segítség?
Sziasztok
Kb 3 hónapja vásároltam egy hp laptopot, semmi baj nem volt vele, de mostanában elég sűrűn túlhevül.
Olvastam egy fórumon, hogy sűrített levegővel kell tisztítani, meg is történt de semmi változás.
Egyik ismim azt mondta, hogy ezt szoftver is okozhatja, vagy esetleg próbáljam frissíteni a bios-t.
Nem nagyon merem, a hp oldalán van egy bios install ami azt irja, hogy ha letöltöm, csak telepíteni kell, és ha talál újabb verziót akkor felteszi.
Kérdésem, valakinek volt már ilyen jelensége? a bios frissítés megoldaná esetleg ezt a problémát? vagy egyéb más a teendő?
Köszönöm a válaszokat előre is
na megcsináltam, és enyhén összefostam magam egy pillanatra.
feltelepítette a biost. restart, egy kattanás gép leáll, utánna magától elindult, és a vicc, az a zúgó hang a eltünt miközben töltötte be a windowst.
Most telepitettem egy kaka progit 50-60% helyet 15-20%ot nyelt.
Szóval nagyon szépen köszönöm a segítséget, és hogy szántál rám időt :) további szép napot kivánok és köszönöm még1x
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!