Milyen laptopot ajánlotok egyetemre?
Most épp egy használt Lenovo Thinkpad x230-t használok még mindig az aksiját kellene cserélni.
i5-3320m(igaz én programozásra,Visual Studio-t használom)
Nem akartam sokat költeni, de azért ssd és egy i5 legyen a gépben.
Meg is lett 50k-ból windows 10 indulásakor szépen hűt és forog a ventilátor. Aksija 4486 mAh csak jegyzetelés: 5 vagy 6 órát kibírna.
Használtat nem is érdemes nagyon venni,ha nem vagy benne a témában, mert az ördög nem alszik, na de újonnan i3 legyen a minimum szerintem ne adj lejjebb és minél újabb generációs legyen.
Amúgy Windows 10-et tennél rá vagy Linuxot használnál?
Szükséges neked a dedikált videokártya?
Esetleg érdemes olyat is nézni amibe később lehet egy 2. merevlemezt tenni.
128Gb ssd kellene vagy 256 ssd legalább vagy inkább 1 Tb hdd kellene?
Nem tudom nálad van-e win 10.
Nekem egy 128gb-os ssd van.
117gb-ból 66,2Gb szabad területem van.
Persze a súlya sem mindegy és a kijelző mérete sem.
Úgy látom, komoly gondok vannak a szövegértéssel.
#17.19 Elkerülte figyelmedet, hogy kérdező 120 ezer forintban húzta meg a keretet.
#19.17 Második merevlemez? Külön videókártya? Minek??? Szövegszerkesztéshez meg webböngészéshez? Filmek lejátszásához?
Amúgy Windows 10-et tennél rá vagy Linuxot használná? - Windows 10et
Szükséges neked a dedikált videokártya? - nem
Esetleg érdemes olyat is nézni amibe később lehet egy 2. merevlemezt tenni.
128Gb ssd kellene vagy 256 ssd legalább vagy inkább 1 Tb hdd kellene? - igazából abban maradtam hogy 128gb ssd elegendő a hétköznapi felhasználásomra, illetve vásárolok mellé egy nagyobb külső ssdt, hogy tudjam rajta tárolni az egyéb dolgokat
Köszönöm mindenkinek a hozzászólást és a segítséget, ment a zöld kéz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!