Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ha veszek egy új alaplapot...

Ha veszek egy új alaplapot amihez csak win 10-es driver van az elmegy még win 8.1-el?

Figyelt kérdés
2019. febr. 9. 19:53
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
85%
Talán.
2019. febr. 9. 21:51
 2/14 anonim ***** válasza:
Elképzelhető, hogy igen, de mégis minek akarnál Win 8.1-et használni?
2019. febr. 9. 22:47
 3/14 anonim ***** válasza:
Na látod az elég jó kérdés, szerintem az egyik legrosszabb Windows az XP óta.
2019. febr. 9. 23:16
 4/14 A kérdező kommentje:
Hát mivel a win7 hamarosan megszűnik a win10 meg semmit nem ér ezért gondoltam erre a rendszerre.
2019. febr. 10. 08:34
 5/14 anonim ***** válasza:

A win 7 nem szűnik meg, csak pénzért fogja adni a Microsoft a frissítéseket, amiket afelhasználók fele egyébként sem telepít.

A Win 8.1 egy elvetél próbálkozás volt,

A win10 pedig egy nagyon jó oprendszer. Olyanok fikázzák, akik vagy képtelenek új dolgokat megtanulni és görcsösen ragaszkodnak ahhoz ami egyszer már sikerült, vagy soha nem is használták.

Persze meg kell szokni, de ez annyira nem nagy kihívás.

2019. febr. 10. 09:22
 6/14 A kérdező kommentje:
A win10 3x annyi adatot gyűjt mind elődei beleértve a magán dolgaidat is az én adataimat nem küldje sehova akkor mar inkabb linux mint win10. De ennek örülök, hogy megmarad a win7 én eddig se frissítettem semmit full alapon van.
2019. febr. 10. 10:13
 7/14 anonim ***** válasza:

Nem, a Windows 10 nem jó rendszer.

Egy csomó registry turkálással és külső programok telepítésével tudod egy minimálisan jobbá tenni, mint a 7-et.

2019. febr. 10. 14:52
 8/14 anonim ***** válasza:

Windows 10 nagyon zabája az erőforást. Televan minden szemétel amit 100%-ig nem lehet lepucolni mert a darabjai ott maradnak.

OBS felvétel is szaggat a játék felvétel, de Windows 7-n sose volt gond.

5 Éves gép.

2019. febr. 10. 15:38
 9/14 anonim ***** válasza:

Kit érdekel a Netfix, a Candy Crush Saga, stb hülyeségek?

Teljesen nem lehet letörölni, mert csinálok egy alap beállítást akkor visszakerül.

windows 10 Enterprise LTSB próbáltam ma VirtualBox-ba de ez történt.

Beállításokra 5x néha rá kell kattintsak hogy el induljon de előtt ezt dobja be: [link]

Nagyon be lassult a kép és ez történt: [link] VirtualBox ki lépett magától.

8 GB ram van a gépbe.

Ki van belőle minden szemét szedve de szerintem a gépet még jobban eszi.

2019. febr. 10. 15:49
 10/14 A kérdező kommentje:
Igen volt mar szerencsem olyan gépet javítani amin win10 volt 10 perc után láttam hogy az a rendszer egy kalap szart se ér.
2019. febr. 10. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!