Alaplapot váltok és az új betétele után hogyan toroljem le a régi drivereket?
Az alaplap az egyetlen amit szinte semmilyen oprendszer nem visel el úgy, hogy működőképes maradjon. Beindulni be fog, de konkrétan semmi sem fog szinte működni, sok esetben még a saját fileokhoz sem enged hozzáférni, hanem hibaüzenet lesz a vége.
Amúgy meg csere előtt mentsd le ami fontos, aztán formázd le szépen, sosem értettem mi értelme annak ha valaki csak rátelepíti az újat,a régi meg ott lesz egy windows.old mappában.
Szerintem akik itt mínuszolgatnak, azok vagy lusták vagy túl igénytelenek, hogy ilyen jelentős hardverváltozásnál újratelepítsék.
Elismerem, én sem telepítem mindig újra. De ez csak bizonyos irodai/céges konfigoknál igaz. Egyrészt idő sincs rá, másrészt megszülnék férfi létemre, mire ugyan azt a megszokott környezetet vissza tudnám adni, főleg ha a legtöbb szoftver telepítője sincs is meg amit használnak. Az ilyen rendszert mindig megpróbálom valahogy életben tartani.
De játékra vagy multimédiára használt gépen, egyenesen öngól ha nincs újra rakva ilyenkor. Én legalább is jelentős teljesítmény különbségeket veszek észre, ami gyakran nem csak hogy érezhető de mérhető is. Ráadásul számos bugtól meg lehet vele szabadulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!