Hol lehet a processzor beállításokat megnyitni? ahol tudom állítani a frekvenciat stb?
Figyelt kérdés
számítógép,2019. febr. 5. 18:45
2/5 lali24 válasza:
a kérdésed alapján azt javaslom, hogy inkább ne piszkáld azokat a beállításokat.
3/5 A kérdező kommentje:
Mi a gond a kerdesemmel fejtsd ki kérlek?
2019. febr. 5. 21:46
4/5 lali24 válasza:
a kérdéssel önmagában nincs gond, a gond azzal van -és ez a kérdésedből következik-, hogy bele akarsz piszkálni a proci lelkébe, de még azt sem tudod, hogy ezt hol teheted meg.
kis túlzással ez olyan, mintha akarnál építeni egy atomerőművet és azt kérdeznéd, hogy milyen fűtőanyaggal érdemes üzemeltetni.
(tudom, mint minden hasonlat, ez is sántít, de a lényeget azt hiszem érted. meg akarsz valamit csinálni, de az alapokkal se vagy tisztában.)
amúgy persze, a te géped, a te procid, azt csinálsz vele amit akarsz :)
5/5 A kérdező kommentje:
Màr régebben is csinaltam es akkor is sikerult.... az tobb eve volt ezert elfelejtettem. Ilyen egyszeru.
2019. febr. 6. 19:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!