Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Üdvözlök mindenkit! Sikerült...

Alopos kérdése:

Üdvözlök mindenkit! Sikerült vásárolnom egy tc helicon voicelive touch vocál processzort. Az gyári beállításokat nem tudom vissza állítani hiába követem az utasítást (bekapcsoláskor bass low és octáv gomb) nem állítja vissza?

Figyelt kérdés

www.tc-helicon.com/en/products/voicelive-touch/

Valamint második használatkor az összes beállításom elveszett mikor magától resetelt egyet! Valakinek ötlet? Vagy valószínű hibás és a garancia felé induljak? Esetleg hátha van valakinek tapasztalata jobban mint nekem (másnak is volt ilyen reset fagyhalál). Már a szoftvert is frissítettem de a gomb kombinációra így se reagál.

#tc helicon #voicelive touch #vocál processzor
2015. máj. 25. 08:08
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!