Ide elég a 450-480 Watt?
Nézz róla review-eket mit írnak.
Vannak oldalak amik tesztelik őket, olyan eszközökkel amik neked, sem nekem nincs. Pl képes-e leadni azt ami rá van írva, védelmek valóban működnek-e, terhelés alatt mennyire melegszik stb. Meg úgy általában.
Tehát ez nem annyira informatika, inkább elektrotechnika.
Vagy halgass másokra, itt GYK-n pl aki ajánl tápot, még sose láttam hogy sz@rt ajánlott volna. Sőt itt mindig csak a legjobbakat szokták, lásd előttem is Be Quiet-et írtak, nagyszerű táp. Nekem személy szerint Be Quiet Straight Power 11-em van, de az 30k fölötti :D
(Ryzen7 2700x+GTX1080 mellé nem spóroltam ki a tápot, ha pukkana és vinné az egész rendszert a sírba tuti kilennék, de így ennek az esélye közel 0)
Elég, és az is jó tápegység ehhez a konfighoz.
Természetesen egy Be Quiet jobb lenne, de az dupla ár.
Ha nem sajnálod a 2k felárat akkor legyen 500W. Most elég lenne a 400-as is, de ki tudja később mire fejlesztesz, és az árkülönbség minimális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!