Egy ASUS GTX 750 Ti 2GB OC -nak elég egy 450 Watt-os táp?
Figyelt kérdés
A táp Nbase N-450W (igen tudom hogy egy gagyi táp) de elég neki? CPU 95watt-ot fogyaszt.2018. jan. 9. 12:46
1/4 anonim válasza:
+6 pines áramkábel kell neki.
pci-e slotból max 75 wattot tud felvenni, 6 pines csatiból még + 75 wattot, tehát ha vért izzad lesz 150 watt fogyasztása, normál esetben 80-120w körül fog menni.
Bőven elég a táp (bár ajánlott lenne a cseréje).
2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ, tudom csak most még nincs rá keret.. de most már tudom hogy legalább addig elboldogulok vele míg nem veszek bele egy minőségi tápot.
2018. jan. 9. 13:30
3/4 MGéza válasza:
#1: 750ti OC nem fog 100W közelébe sem menni nagyon. Én egyébként nem értem az ilyen kérdezőket, videokártyára van lóvé, hozzá való tápegységre nincs, pedig fordítva kéne gondolkodni.
4/4 anonim válasza:
A te döntésed, hogy használod-e ezt a tápot, csak ez valami olyasmi, mint a szexnél a megszakításos védekezés. Van, akinek évekig nincs vele gond, de akármikor besikerülhet egy baleset. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!