Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Egy ASUS GTX 750 Ti 2GB OC...

Egy ASUS GTX 750 Ti 2GB OC -nak elég egy 450 Watt-os táp?

Figyelt kérdés
A táp Nbase N-450W (igen tudom hogy egy gagyi táp) de elég neki? CPU 95watt-ot fogyaszt.

2018. jan. 9. 12:46
 1/4 anonim ***** válasza:

+6 pines áramkábel kell neki.

pci-e slotból max 75 wattot tud felvenni, 6 pines csatiból még + 75 wattot, tehát ha vért izzad lesz 150 watt fogyasztása, normál esetben 80-120w körül fog menni.

Bőven elég a táp (bár ajánlott lenne a cseréje).

2018. jan. 9. 12:49
 2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ, tudom csak most még nincs rá keret.. de most már tudom hogy legalább addig elboldogulok vele míg nem veszek bele egy minőségi tápot.
2018. jan. 9. 13:30
 3/4 MGéza ***** válasza:
#1: 750ti OC nem fog 100W közelébe sem menni nagyon. Én egyébként nem értem az ilyen kérdezőket, videokártyára van lóvé, hozzá való tápegységre nincs, pedig fordítva kéne gondolkodni.
2018. jan. 9. 15:45
 4/4 anonim ***** válasza:
A te döntésed, hogy használod-e ezt a tápot, csak ez valami olyasmi, mint a szexnél a megszakításos védekezés. Van, akinek évekig nincs vele gond, de akármikor besikerülhet egy baleset. :)
2018. jan. 9. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!