Miért nem ismeri fel a RAM-ot a laptop?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Toshiba L30 típusú laptopon szeretnék memóriát bővíteni, van benne egy DDR2-es, 1gb kingston. Tettem bele egy ugyanilyet, hogy legyen ugye 2gb, de megint csak annyit ir ki, hogy 896 mb van benne. Windows Xp fut a gepen. Elvileg a maximalis memoria amit elbir az 2gb, de nem ertem miert nem ismeri fel. Kiprobaltam mindenhogy, tehat nem az uj rammal van baj, mert kulon kulon is mukodik minden slotban. Windows 7et tennek ra. Bocsi az ekezetek hianyaert, sietek.
Valaszaitokat elore koszonom!
2019. febr. 1. 14:30
1/1 szántóvető válasza:
pontosan ugyanolyan az új ram?tedd fel a legfrissebb biost.ha jól látom a 3.10-es a legutolsó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!