Laptop csak ssd-vel, hdd nélkül?
Figyelt kérdés
Mennyire életképes? Filmeket szoktam letölteni gyakran, így meddig bírná az ssd?2019. jan. 24. 10:24
1/6 nemaRendőrség válasza:
Tovább mint a gép többi része
2/6 anonim válasza:
Olyan ssd-t kell venned, amelyiknek nagy az íráslimitje, pl Samsung 860 Evo
3/6 anonim válasza:
SSD nyugodt lehetsz benne tovább bírja mint a hdd.
4/6 anonim válasza:
Én egy kicsit szkeptikus vagyok e téren. Én nem vállalnám be. Jókat olvasni az SSD-kről, de a hosszú távú megbízhatóságát még nem tudhatjuk. A pendriveok nem bírják sokáig és hát alapjaiban ez is ugyanaz a tárolási elv. Ha kap egy túlfeszültséget, vajon törlődik e? Visszaállítható e? Ha tönkre megy a gépem, egy M2 SSD-t például nem tudok másik gépen tesztelni (slot hiányában).
Nálam csak a rendszer megy róla és a telepített progik. Személyes adatot nem tárolnék rajta.
5/6 anonim válasza:
SSD 850 PRO SATA III 2.5 inch 256 GB MZ-7KE256BW 10 év garival nem lesz gond! A laptopod addigra már rég megette a kenyere javát, és az SSD 850 PRO még mindig elnyűhetetlen.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, most venném a laptopot úgyhogy nem én választanám ki az ssd-t hanem ami benne van.
2019. jan. 24. 12:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!