Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mitől omlik össze a rendszerem?

Mitől omlik össze a rendszerem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Furcsa módon elkezdett elég gyakorta összeomlani a rendszerem és csak a telepítés segít olykor csak!

A probléma egyszerű, folyamatosan kifagy a chrome a mozzilla /vagy összeomlik, illetve gyakran kapok random kék halált is random hibákkal(szóval nem mindig ugyanaz a hiba szöveg)ez mitől lehet?

Intel Core I5 4570s

Asrock B45m pro 4

Toshiba p300

Radeon r9 380

Corsair 2x4 GB 1600Mhz

Patriot Intel Extreme Masters Limited Edition 2x4 Gb 1600 Mhz

Super Flower Ladex Silver 550W

A windows beépített mem testje kifagy, a bővitett verzió, az a alap az simán végig megy!

Vírusírtót futattam(Nod32 és Malwarebytes )

Csatolok egy HDS képet is!

[link]

2019. jan. 23. 21:18
 1/4 anonim ***** válasza:

Bios-ban néz szét egy kicsit szerintem, hőfokokat, memória sebessége, CPU sebessége stb..

Le kopogom, azért a Win 10 egy viszonylag stabil op.rendszer - de lehet hogy a driverek zavarnak be.. (esetleg próbáld meg a win7-es drivereket, hátha az segit..)

2019. jan. 23. 21:27
 2/4 anonim válasza:
Estleg egy rossz hardver,vagy egy hibás szoftver lehet.Nekem is ugyan ezt csinálta annó,de amióta nem telepítgetek le mindenféle dolgot,azóta semmi baja nincs.A vincsesztered szokott néha fúrcsa,akadó hangot kiadni?
2019. jan. 23. 21:29
 3/4 A kérdező kommentje:

Igen és eléggé rezonál is!

Hőfok rendben van, nem gyári hűtőt használok!

És jogtiszta Win10-et használok, driverek nélkül is összeomlik!

2019. jan. 23. 21:43
 4/4 anonim ***** válasza:
Kipróbálhatod azt is, hogy kiveszel memóriát, és azzal sakkozol. Melyik slot-ban nincs RAM, amikor nem száll el a rendszer...
2019. jan. 23. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!