Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Nem omlik össze a rendszerem?

Nem omlik össze a rendszerem?

Figyelt kérdés
Két ugyan olyan windows-t szeretnék egymás mellé rakni.Az az oka,hogy a mostani op rendszerem lassú de olyan programok vannak rajta amik kellenek.ha egymásmellé telepítem nem omlik össze a rendszer?
2010. aug. 25. 08:16
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem, indulásnál választanod kell, hogy melyik induljon. Legfeljebb lassabb lesz, a több kis fájl miatt a vinyón.
2010. aug. 25. 08:24
 2/7 A kérdező kommentje:
lassabb?? :O ez érdekes nekem már volt úgy hogy két különböző windows volt a gépemen és nem tűnt lasabbnak.Ja és két ugyan olyanról van szó
2010. aug. 25. 08:26
 3/7 A kérdező kommentje:
erre értetted?
2010. aug. 25. 08:26
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha külön partícióra telepíted, akkor biztos nem lesz semmi baj.
2010. aug. 25. 08:42
 5/7 A kérdező kommentje:
köszi a választ!
2010. aug. 25. 08:46
 6/7 anonim ***** válasza:
Arra értettem hogy a vindóz feltol kb 10 gigát, nagyon sok kis fájl formájában. Ez önmagában lassítja a gépet, sokkal jobban mintha feltennél ugyanoda 2 db 5 gigás képfájlt.
2010. aug. 25. 10:41
 7/7 A kérdező kommentje:
Magyarul(javíts ki ha rosszul értelmeztem) ha van egy 10 gigás vinyóm és 9 gigabájt szabad hely van rajta,az gyorsabb mint ha 1 gigabájt szabad hely lenne rajta igaz?
2010. aug. 25. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!