Ezt a konfigot raktam össze játékra. Vélemény? AMD konfig semmiképp nem érdekel, akármilyen jó is a Ryzen.
2019. jan. 22. 21:04
11/16 anonim válasza:
Nyomj már rá a specifikációra!
12/16 MGéza válasza:
Akkor én tévedtem, talán még a híreknél tartok, nem követem annyira a dolgot. Lényeg, hogy a Micron memókat már nem alkalmazzák, így kevesebb a hiba az új kártyáknál.
13/16 A kérdező kommentje:
I5 9600k-n is gondolkodok. Jó választás lenne?
2019. jan. 23. 18:54
14/16 anonim válasza:
9700k inkább.a letiltott igp miatt brutál erős proci még külön oc nélkül is.a bios viszont frissítésre fog szorulni.
15/16 anonim válasza:
"9700k inkább.a letiltott igp miatt brutál erős proci még külön oc nélkül is"
wut? A 9700k-ban nincs letiltva az igp, és az a cpu teljesítményre nézve am is mindegy.
A 9600K is elég jó választás, de ahogy írták is a fenti lap F11 bios verzió mellett támogatja, ki tudja amit kapnál-e még F1 vagy F11-es. Jobb olyat választani ami alapból biztosan támogatja. vagy kérdezd meg a boltot.
16/16 anonim válasza:
Tényleg nincs,a KF-jelölésűben van tiltva.meg aztán 2k gamingnél már kevésbé számít a proci.akkor maradjon a jóval olcsóbb 8600k.a 9600k-hoz is frissített bios kéne,bár ezt megcsinálják egy olyan helyen ahol foglalkoznak gépösszerakással.bár jobb lenne z390-es lapban gondolkozni akkor már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!