Ezt a konfigot raktam össze játékra. Vélemény? AMD konfig semmiképp nem érdekel, akármilyen jó is a Ryzen.
Teljesen jó konfig igazából, bár inkább rakhatnál bele M.2 SSD-t. Illetve a RAM legyen inkább G.Skill Aegis, ami igaz, hogy csak 3000Mhz, de 4 ezer forinttal olcsóbb és az alaplap amúgy is csak 2666Mhz-ig támogat.
OFF: Tudom, hogy nem ide illik, de miért utálod az AMD-t? Csak szeretném megérteni az ilyen embereket, hogy egyszerűen miért félnek mást/jobbat választani. Félre ne érts, nekem is Intelem van, de jelen pillanatban én is inkább az AMD-t választanám.
Támogatja az alaplap a g.skill aegist és a hyperx furyt is? Csak mert sehol nem találtam.
Igazából tudom, hogy nem lenne rossz vétel a Ryzen, viszont jelenleg játékok terén nem tudja ugyan azt a teljesítményt nyújtani, mint a vetélytársa, ami a fő szempont lenne nàlam. Magonkénti teljesítményben pedig jóval előbbre jár az intel.
Az a 10-20 jó lesz 5 fps-nek is :D
Az a Pure Rock meg felesleges, tök mindegy, hogy mit raksz a 8. gen Intelre, delid nélkül melegedni fog, mint a szar.
Most tudom, az egész gyk le fog pontozni, de azért is leírom:
Nem éri meg intelt és rtx-et venni. Az intel több pénzért kevesebbet nyújt, és ha esetleg renderelsz, vágsz vagy munkára használod, SOKKAL gyorsabb.
A ryzen olcsóbb és hasonló teljesítmény, csak egy normális hűtőt kell venned hozzá.
Rtx meg azért rossz, mert sok a meghibásodás, és a ray tracinget 2, vagy 3 játék támogatja eddig, mivel új technológia, nem annyira kiforrott a technológia. Vega VS RTX: [link]
Most itt drágábbnak írja a vegát, de amúgy egy árban vannak. De ha megteheted, vega64-et vegyél.
mivel új technológia, nem teljesen kiforrott technológia*
a 2. technológia driver szeretne lenni, ne hari plz
Ha elsősorban játékra akkor meg az R5 2600X-et vegye, ebben egyet értek.
A vegában nem, a vega pláne a 64 nagyon sokat zabál. TPU mérésein volt ,hogy a 400 wattot is bekajálta csak a kártya. A 2060-nak jelen pillanatban nincs ellenfele(a gddr6 meghibásodásokról is egyre kevesebb infó), a 1070ti és 1080 drágább és elfogyott a legtöbb helyen, a vega is drágább általánosságban és sokkal többet eszik. Ami előzetesen ténylegesen jobb vételnek tűnik az a navi 10 és 12, de ki tudja mikor jön és hozza e amit ígér.
Egyszóval most legjobban használt sok garis 1080-at vennék, azért kapja be az nV a 6 giga vrammal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!