Ismertek olyan fórumokat esetleg oldalakat, ahol megbízhatóan, árnak megfelelően szerelnek össze gépet?
Nem nagyon értek a számítógépekhez, de főleg azon szeretek, főleg játék céljából használni. Eddig volt egy ismerősöm aki épített nekem gépet, de ő már lassan 7 éve nem foglalkozik ilyenekkel, tehát most ott vagyok, hogy nem tudom, hol keresgéljek összerakott gépek után, vagy olyan személy után aki rakna összegépet..
A kérdésem tehát ez, ismertek olyan fórumokat esetleg oldalakat, ahol megbízhatóan árnak megfelelően szerelnek össze gépet?
Minden komponens fellelhető a PCX-en akik össze is szerelik neked és úgy kapod meg készen.
498.500 FT ez így összesen, ha nem léphetjük át az 500k ez a legjobb pc amit lehet kapni jelenleg. Nyilván ha kell nagyobb márkásabb ssd lehet bőviteni de a keretbe beleférjen így állítottam össze, de rendszernek tökéletes wd m.2 ssd je. Remélem segítettem.
-Western Digital 2TB 64MB SATA3 WD20EZRZ
-FSP Midi CMT230 fekete számítógép ház
-Gigabyte B450 AORUS ELITE alaplap
-Be quiet! 500W Straight Power M E10 BN234 tápegység
-Kingston 2x8GB DDR4 3200MHz HyperX Predator XMP HX432C16PB3K2/16
-INNO3D N20802-08D6X-1180633 RTX2080 X2 OC 8GD6 VIDEOKÁRTYA
-AMD Ryzen 7 2700X CPU
-WESTERN DIGITAL 120GB GREEN WDS120G2G0B M.2 SSD MEGHAJTÓ (a rendszernek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!