Miért nem működik megfelelően a fülhallgató ezen összekötési módszerrel?
A képen egy samsung fülest kötöttem össze egy másik fülhallgató jack kábel részével ugyan is az volt a hiba, a samsung füles jack dúgó része szét ment :D
De össze is kötöttem ahogy annak lennie kell!
A pirost pirossal
A kéket feketével (mert az a párja jelen esetbe)
A zöldet zölde
És a samsung földelő kábeleit (azaz a pucér kábeleket) a donor jack kábel földelő kábelével
De felmerült egy hiba a képletbe!
A hangzás tiszta, szól mindkét oldal de csak az egyikbe szól erőteljes basszus a másikba nem igazán vagy nem is szól lehet mind1 is.
Ezért kipróbáltam egy olyat hogy földelő kábeleken kivül mindet egybe tekertem és így megoldódott (sőt mint ha erőteljesebb lenne a basszus mint az előtt) a probléma de akkor ez hogy is van? ez igy is megfelelő felesleges külön bogarásznom a kábeleket? egy fülhalgató jack kábel cserét ilyen egyszerüen is meglhet oldani hogy a földelőket külön a többi meg mehet egybe? így szabályos ez?
Bocsánat sok kérdésért de érdekel nagyon a dolog!
Működik a dolog így, viszont így a jobb és a bal mindig együtt fog szólni, ami zavaró lehet és rontja a minőséget is.
Próbáld meg forrasztani, szigetelni, mert az is lehet, hogy nem volt jó a kontakt az összetekert vezetékeknél.
Egyébként, hogyan állapítottad meg, hogy melyiknek melyik lesz a párja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!