Csak 80plus minősítésű tápot érdemes venni, ha játékok miatt veszek? Mitől jobb 80plus gold, mint egy bronze?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy minőségi 500w körüli tápot venni amit főleg játékokra használnék. Úgy tudom, hogy 80plus minősítés jó, ha megvan.2019. jan. 15. 16:19
11/12 A kérdező kommentje:
Ja utánaolvastam. Nem fontos az, hogy ki be huzogassam a kábelt. Csak az legyen a lényeg, hogy minőségi legyen.
Egyébként a nem minőségi tápoknál jellemző a játék közbeni fagyogatás? Mert már több éve random fagyogatnak a játékok és hiába vittem szervizbe a gépet nem találtak semmi hibát. Aztán utána olvastam hogy a az elite power 600w egy rakás szar és nem érdemes használni. Csak attol félek hogy megveszem és úgyanúgy fagyni fognak.
2019. jan. 15. 19:16
12/12 anonim válasza:
igen tud fagyogatást előidézni egy gagyi táp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!