Újraindul a gépem a Photoshop és a Lightroom megnyitása után pár másodperccel, mi a hiba?
Eddig az volt a hiba hogy ha a két programon belül (nem egyszerre megnyitva) akartam Blur-t állítani a képeken újraindult a gépem. De most már ahogy megnyitom, és be akarok importálni egy képet akkor már gondolo egyet és újraindul állandóan.. Mi lehet a hibája?
Konfigom:
-GA-770T-D3L alaplap
-Athlon II X4 635 2,9Ghz processzor
-MSI GeForce GTX 750Ti 2GB OC TF videókártya
-Corsair Vengeance 2x8GB 1866Mhz ram
-Xilence 600W táp
-Kingston UV400 240GB SSD rendszermeghajtóként használva
-WD Blue 500W HDD, tárolóként használva
Lejjebb is állítottam a processzornak a maximum teljesítményét 2,7Ghz-re de minden állításnál előjött ez a hibalehetőség és kezd idegesítő lenni nagyon..
"A(z) alkalmazásspecifikus engedélybeállítások nem biztosítanak a(z) Helyi számára Indítás engedélyt a COM-kiszolgálóalkalmazáshoz. CLSID:
Windows.SecurityCenter.WscDataProtection
, APPID:
Nem érhető el
, felhasználó: NT AUTHORITY\SYSTEM, SID: S-1-5-18, cím: LocalHost (helyi állomás, LRPC használatával), futtatási alkalmazástároló: Nem érhető el, SID: Nem érhető el. Ez a biztonsági engedély a Komponensszolgáltatások felügyeleti eszközzel módosítható."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!