Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Használt laptop (üzleti,...

Használt laptop (üzleti, otthoni) játékra is?

Figyelt kérdés

100 ezerig keresnék ilyen gépet, nyilván nem mafia 3 ultra fullhd kéne, de pl egy gta 5 720p low-medium 30-40 fps az már nem lenne rossz.

Milyen laptopot tudnátok ajánlani?

Üzleti felé hajlok, most is az van, a megbízhatóság, anyaghasználat miatt, csak hát azokban a videó kártya ha van tudtommal gyengébb, de kitudja.

Hp elitebook 840-ben gondolkodtam, annak van radeonos változata, vagy dell latitude e6440-en, szintén videó kártyáson.

Vagy esetleg régebbi asus rog laptop, nem tudom.

Alapvetően nem játékra kéne, de örülnék, ha menne.

Ti mit gondoltok, ajánlatok?

Köszönöm a válaszokat!

2019. jan. 9. 17:59
 1/2 anonim válasza:

Ha elsődlegesen nem játékra kell, akkor ajánlhatom a saját géptípusom, a Fujitsu Lifebook AH532/G21-et. Intel core I5 3210-M ketyeg benne, alapból 4 giga rammal, 256 hdd. Intel HD graphics 4000 integrált és mellette nVidia GT 620M. De nagy löketet adott neki amikor kapott egy 7200rpm-es 500gb hdd-t és +4giga ramot. Nem atomerőmű, nem is led kijelzős, de egy olyan embernek aki nem xboxot (one vagy 360) akar faragni a gépéből, annak jó.

Játékok amiket elbír: Kerbal space program; QUBE; Scrap Mechanic; Portal sorozat.

Tudom nem ilyesmire gondolsz meg régi meg fúj (itsu). Win7 optimalizált és bluetoothos.

Igaz gyári új dobozos nincsen, de nem látszik rajta hogy koros.

2019. jan. 9. 20:17
 2/2 anonim ***** válasza:
2019. jan. 9. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!