Ti vennétek használtan laptop munkaállomást játékra? (link)
Ilyesmikre gondoltam, a mostani laptopom kb ennyit ér használtan, csak jóval gyengébb teljesítménnyel. Cserébe dizájnosabb persze :D
Használtan laptopot nem vennék!
A laptop nem játékra való, kivétel a gamer notik, azok pedig nem itt kezdődnek :D
Ezek a Quadro-k különben legjobb tudomásom szerint cad-re, 3d tervezés céljára vannak, játékokra nem kifejezetten, yt videók alapján elszaladgál pár mai cím rajta, de csodát ne várj, egyikkel sem fogsz nagyon mellé lőni, viszont nekem nem kéne egyik sem őszinte véleményem alapján :D
Igazából WoW-oznék vele főleg, ahhoz meg processzor és ram kell sok, a vga harmadlagos, bár lehet tévedek.
De 100k-t akarok legfeljebb költeni a hardverre és ezt is egy lehetőségnek gondoltam :D
Szia!
A workstation alapvetően munkára,tervezésre lett kitalálva,kifejlesztve... Egy normális Gamer laptop viszont "megfizethetetlen" végülis attól függ milyen játék!? ha kis-pénzből gazdálkodsz es nem FULL grafikán akarsz játszáni akkor akár egy workstation is megfelel erre a célra:)
Ez kiegyensúlyozottabb vételnek tűnik erre:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!