ASUS GeForce GTX 1060 Dual 3GB GDDR5 és ASUS GeForce GTX 1060 OC 3GB GDDR5 között mi a különbség?
Figyelt kérdés
vagy
A második az emagnál most 6 ezerrel olcsóbb. Mi a különbség a kettő kártya közt?
2019. jan. 7. 23:31
11/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom, lehet neked van igazad, de jó par youtube videót néztem, illetve userbenchmarkon is néztem a teszteket, az alapján írtam.
90k helyett akkor már lehet hogy 1070et vennek hasznaltan, garanciaval. Az is ilyen arban mozog kb. Koszi.
2019. jan. 8. 01:35
12/13 anonim válasza:
Persze sok az a 20k de van ám különbség. Ha stabil 60fps-el akarod simogatni a szemed a 6-os kell,ahogy írták már a 3-as komolyabb szitukban csalódast okoz
Viszont jó ötlet a 1070 használtan,azon én is gondolkodtam,de minek ha csak 60hz-s a monitorom :D
13/13 A kérdező kommentje:
Igen, én is azért vagyok dilemmában, mert csak 1080p 60Hz-n szoktam játszani, meg nem vagyok olyan hogy ragaszkodom a maximum beállításokhoz. Viszont, ha már 100k-t költök egy kártyára, akkor az bírja még pár évig, a 1070 meg gondolom még egy ideig hely fog állni 1080p-ben, még ha nem is max grafikán.
2019. jan. 8. 11:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!