Intel vs AMD összehasonlításban kinek milyen tapasztalata van?
Most szeretnék venni Gamer PC-t és a jó alaplap, processzor, videókártya Triót keresem.
Gamer pc-t akarok, de nem akarok recsk*zni a magas FPS-re, szóval tapasztalatokat, tippeket kérnék.
Rengeteg tesztet néztem, de még nemtudok dönteni.
Ha a teljesitmény kell egyértelmü Intel..
Ha !jó árérték arány! + teljesitmény = AMD
Nincs nagy különbség a kettő között különben, ha AMD veszel ha úgy adodik akkor magas DDR4-es mhz memóriát vegyél mert növeli a teljesitményt..
Intel jelenleg drága nagyon is hogy megérje az árát, de ha megveszed nem fogsz vele csalódni..
Tapasztalat az Intel alsó kategóriás processzorai pár év után kuka..
AMD Ryzen 5 2600 YD2600BBAFBOX processzor
Asrock B450M PRO4 alaplap
Be quiet! BN292 400W Pure Power 11 tápegység
Corsair 2x8GB DDR4 3000MHz Vengeance LPX
Gigabyte GV-N2070WF3-8GC RTX2070 Windforce
Western Digital 500GB Blue 3D WDS500G2B0B M.2 SSD
Western Digital 4TB 256MB RED Pro WD4003FFBX
Ez szerinted hasítana ? .. Azon töröm a fejem, hogy kevés lenne a Táp, vagy nagyobb Mhz-et a Memóriához.
Igen, azt áttettem 500-ra. :)
Videókártyával kapcsolatban tudtok mondani jobb megoldást, vagy kb jót választottam ?
Valamint affelől érdeklődnék, hogy vannak pletykák arról, hogy nyáron fognak jönni az AMD új processzorai.. szerintetek érdemes rá várni, vagy kb jó "ár-érték" arányút választottam ?
Ha igazak lesznek a hirek elég bitang CPU-kat fog kidobni az AMD..
Ez tőled függ mennyire sürgős neked a gép vásárlás, CPU-k terén jó kérdés hogy lesz-e ár változás (Jelenleg most is kiváló ár/értékarányba van a Ryzen)..
Ezt a gépet most szeretnéd a napokba megépiteni?
Ja hát igen, ezek jó infók köszönöm.. csak hát.. őszintén szólva fél évet még nem akarok várni rá és árak sincsenek hozzá. Valamint én nem tudom összerakni a konfigot, szóval valszeg egy erre szakosodott oldalról fogom megrendelni.. Abban reménykedem, hogy majd erre az alaplapra rá lehet majd építeni jobb processzort.
Amugy ebben a hónapban szeretném majd beszerezni ezt a konfigot.. kb :)
Ha bármi ötleted van még szívesen fogadom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!