Folyékony fém pasztával van valakinek személyes tapasztalata?
Figyelt kérdés
THERMAL GRIZZLY CONDUCTONAUT-t rendeltem,kíváncsi vagyok mire képes a forrófejű 480 CF-el.2018. nov. 26. 19:48
1/7 anonim válasza:
Nálam 7-8 fokkal alacsonyabbra melegedett az ősrégi core 2 quad-om teljes terhelés alatt, mint "közönséges" olcsó pasztával.
2/7 A kérdező kommentje:
Ezt örömmel hallom,a tesztekben is hasonlókat olvastam.
5-6 fok a GPU-n már hatalmas siker lenne számomra.Artic MX2-t fog váltani,bár lehet kicsit túl sokat raktam rá az MX2-ből,és csökkent a hatékonyság.
2018. nov. 26. 20:38
3/7 anonim válasza:
Delid által van. Jó dolog, sok előnye van, de nagyon kell vele vigyázni. Egyrészt fém mivoltából vezeti az áramot, tehát ha rossz helyre is jut belőle, az a kártya tönkremeneteléhez vezet. Másrészt nagyon keveset szabad csak felvinni, nehogy rossz helyre is jusson. Harmadrészt pedig nem mindegy, milyen felületre viszed fel, egyes fémekkel kifejezetten nem ajánlott használni.
4/7 A kérdező kommentje:
A VGA hűtő réz,a CPU hűtő pedig nikkelezett réz,úgyhogy azzal nem lesz gond.
Felhordás elött szerintem körbemaszkolom a GPU-t.
2018. nov. 26. 22:22
5/7 anonim válasza:
Inkább vegyél ARCTIC MX-2 -t mielőtt tönkreteszed a gépet. 10 fokkal hidegebb lett az előző pasztához képest.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a nagyon hasznos válaszodat.
2018. nov. 27. 13:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!