Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Nem jó az új videókártya az...

Nem jó az új videókártya az alaplapba?

Figyelt kérdés

Most vettem új videókártyát és nem úgy szuperál ahogy kéne.

RX 570-et vettem egy Asrock FM2A75 PRO4+ lapba.

Beraktam a helyére ad képet(most is azt használom).

De játékokban valami nem jó.

Mindegyik nagyon akad a PUBG és a Dead By Daylight el sem indult. PUBG kékhalál, DBD meg valami directx probléma. Felraktam a VGA drivert.

Annyit hozzá tennék, hogy az előző egy GTX 750 Ti volt, és mikor bedugod a videókártyát eddig 3x2 lyuk volt, most az RX-en 4x2 lyuk van és így kimaradt kettő lyuk. Ez lehet a probléma?

Még ez hasznos lehet:

[link]

2019. jan. 3. 15:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Először is teljesen le kell gyalulni mindent ami amd driverhez köthető. Ezt a progit szedd le. Fontos, hogy csökkentett módban futtasd. Ez eltávolítja a drivert mindenestől. Ezután az amd oldaláról szedd le a legfrissebb drivert.

[link]

2019. jan. 3. 18:30
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem értem amúgy ha végez a telepítéssel nem kell elindítani semmit, csak a gépet kell újraindítani.
2019. jan. 4. 05:35
 13/14 A kérdező kommentje:
Úgy sem volt jó, a csökkentett mód meg beba*zott valamit a gépnek. Újra kellett telepítenem és egy patcherrel megoldottam a problémát.
2019. jan. 4. 13:39
 14/14 A kérdező kommentje:
Újra kellett telepítenem a gépet*
2019. jan. 4. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!