Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Nem jó az új videókártya az...

Nem jó az új videókártya az alaplapba?

Figyelt kérdés

Most vettem új videókártyát és nem úgy szuperál ahogy kéne.

RX 570-et vettem egy Asrock FM2A75 PRO4+ lapba.

Beraktam a helyére ad képet(most is azt használom).

De játékokban valami nem jó.

Mindegyik nagyon akad a PUBG és a Dead By Daylight el sem indult. PUBG kékhalál, DBD meg valami directx probléma. Felraktam a VGA drivert.

Annyit hozzá tennék, hogy az előző egy GTX 750 Ti volt, és mikor bedugod a videókártyát eddig 3x2 lyuk volt, most az RX-en 4x2 lyuk van és így kimaradt kettő lyuk. Ez lehet a probléma?

Még ez hasznos lehet:

[link]

2019. jan. 3. 15:12
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Ide 8 pines csati kellene. Naná, hogy az a baja, hogy kettő "kimaradt". Tápod milyen? A legtöbb minőségi tápon 6+2-es csatis kábel van.
2019. jan. 3. 15:55
 2/14 A kérdező kommentje:
Chieftec 550w.
2019. jan. 3. 15:58
 3/14 A kérdező kommentje:
Igazából az enyemen 6+2 van de a második egy kicsit külön és azt nem tudtam bedugni, de lehet csak én vagyok bena
2019. jan. 3. 16:02
 4/14 anonim ***** válasza:
Pedig az is kell bele :) Rosszul nem is lehet bedugni a lyukak és a csati kialakítása nem is engedi.
2019. jan. 3. 16:06
 5/14 A kérdező kommentje:
És megnézned a mellékelt képen, hogy nem ugyan az a PCI-e express
2019. jan. 3. 16:10
 6/14 anonim ***** válasza:
Az első pcie csatiba dugtad? Az a 16x-os. A másik 2.0-ás és 4x es. Első körben mindenképpen dugd be rendesen azt a csatlakozót.
2019. jan. 3. 16:14
 7/14 anonim ***** válasza:
Amúgy meg ha nincs terhelés alatt a kártya, úgy sem fog 3.0 módban futni.
2019. jan. 3. 16:16
 8/14 anonim ***** válasza:
Ja, látom benéztem 3.0-ába raktad a kártyát. Ettől függetlenül nálam is 1.1 módba vált ha nincs terhelés alatt. (rx 470).
2019. jan. 3. 16:38
 9/14 A kérdező kommentje:

Na, bedugtam mindent normálisan. De most látom, hogy a videókártya drivere nem települt normálisan és nem is tudom feltelepíteni. CD-ről illetve netről is próbáltam, mikor végez a telepítés és elindítanám az AMD programját ezt írja:

No AMD graphics driver is installed, or the AMD driver is not functioning properly

Már többször újratelepítettem..

2019. jan. 3. 18:02
 10/14 A kérdező kommentje:
Az eszközkezelő azt írja, hogy a windows leállította az eszközt(RX 570), mert az problémákat jelzett.
2019. jan. 3. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!