Szerintetek ez jó laptop az árához képest?
Erről lenne szó, asztali pc-t szeretném leváltani laptopra a mobilitás miatt, meg esetleg pár játék minimum grafikai beállítás mellett fusson, de ez nem lényeg.
Megéri az árát, valamint 4-5 évig el lehetne használni netezős laptopnak, ha odáig kibírja?
Köszönöm a válaszokat!
Válasz #1 Kelletlenül agresszív, de valamennyire igaza van. Fogadd el tőlem, aki az elmúlt 5 évben egy gaming laptopot használt. Ha most állnék a döntés előtt, inkáb egy építenék egy közepesen erős gépet játékra és vennék egy 100-150 ezres netbookot / ultrabookot. De hogy a konkrét kérdésre is válaszoljak. Nem éri meg az árát, ennyiből jobbat is lehet kapni. Hogy miért, megmondom. A 1050 nem egy nagy dobás, jól néz ki a 4 giga vram, de a többi spec nem jó, shader, cuda core, csak hogy egy párat felsoroljak, a legjobb az ha benchmarkokra támaszkodsz, a számok nem hazdnak. Az i7 8750H egy jó processzor, de az ár-érték aránya nem az. A 8 gb RAM a minimum manapság, kevés lesz 1-2 éven belül, ez viszont cserélhető. Az is fontos, hogy linuxos, ami nem baj ha:
-használtál már linuxot
-nem akarsz játszani (kevés a támogatottság, emulátorok nem elég jók)
Ellenkező esetben még rá kell számolni egy windows árát.
Más probléma nincsen vele. Mellesleg a súly nem olyan nagy probléma, az én gépem 5 kg, egy jól kialakított hátitáskával kellemetlen de kibírható a szállítás, plusz a mai gépek súlya kimaxol olyan 2.5 kiló körül. Én tudom ajánlani a rog sorozatát az asusnak. De más gyártóknak is vannak megérős gépei.
Rendben, köszönöm! Akkor tudtok ajánlani nekem egy olyat, ami FHD filmeket gond nélkül lejátssza, 1920x1080 felbontású és van benne SSD? Csak netezésre, játékra van PS4e-em.
1920 azért kell, mert TV-el akarom összekötni, egyezzen meg a felbontás.
Én ezt ajánlanám. Kiváló anyagminőség, hosszú üzemidő és elég strapabíró darab. Annyi, hogy mindössze egy 256GB-os SSD van benne, de ezt bármikor lehet bővíteni.
Az a lényeg, hogy ez garantáltan kihúz 4-5 évet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!