Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Titeket mennyire zavar, ha...

Titeket mennyire zavar, ha egy játék nem fut ULTRA grafikával a gépeteken?

Figyelt kérdés
Tudom hogy vannak akik már ha mediumon kell játszani gépet újítanak egyből.
2019. jan. 2. 18:37
 1/8 anonim ***** válasza:
28%
Ez játékfüggő.
2019. jan. 2. 18:40
 2/8 anonim ***** válasza:
79%
Nem. Egy játékban nem a grafika a legfontosabb, hanem a játékélmány.
2019. jan. 2. 19:06
 3/8 anonim ***** válasza:
Semennyire med/high tökéletesen elég és nem is nagyon észrevehető. Ha szar a játék mind1 milyen grafikája van ha jó akkor pl KOTOR 1-2 hosszú napokig játszom újra és újra. Csak az agyhalott férgek vannak bele bzulva 144fps csak ultra de annak mind1 kár a szót az olyanokra.
2019. jan. 2. 19:14
 4/8 anonim ***** válasza:
79%
Semennyire. 1x volt ilyen, fps game volt szóval levettem mediumra és volt már 60fpsem, nem kell nekem ultra 120fps. Ha nagyon nem bírná a gépem de jó a játék akkor meg nem FHD-n hanem 720p-n játszok. A játékélmény nem a grafikától függ hanem a játéktól.
2019. jan. 2. 19:40
 5/8 anonim ***** válasza:
Én ha új gépet veszek, minden játék megy minumumra, hogy stabil legyen az FPS. Pl. egy CS:GO-nál nem a grafika a fontos.
2019. jan. 2. 20:48
 6/8 anonim ***** válasza:

Kb olyan szinten zavar hogy mediumon jatszok egy 2013-as jatekot.

Inkabb alacsony grafika mint a ventik hangja.

2019. jan. 2. 21:17
 7/8 anonim ***** válasza:

Nálam annyi szokott lenni a lényeg, hogy tartsa a 45-60 közötti FPS-t és ehhez szoktam mindig hozzáállítani a dolgokat.

De pl van amit alapból nem kapcsolok be mert zavar inkább például a motion blur ilyen, de az élsimítás sem életbevágó, az szokott az első lenni amit lejjebb veszek ha nincs elég FPS.

2019. jan. 2. 22:39
 8/8 anonim ***** válasza:
Amíg 60 fps alá nem megy, engem nem zavar, grafikai beállítástól függetlenül. Most cseréltem gépet, az utolsó 2 évben lowon játszottam mindennel, megvoltam vele. Most ultrán megy minden, szebb, de ennyi.
2019. jan. 2. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!