Melyik VGA hasonló?
Figyelt kérdés
HD7850 helyett kellene egy másik kártya bizonyos okok miatt.
Kérdés: Melyik mostani kártya tud azonos (vagy kicsit jobb) teljesítményt?
Vagy kérdezem úgy hogy: Melyik VGA lenne optimális a gépembe?
PC-m:
FX6300
HD7850
2x8Kingston Hyper X Red furry 1866mhz
Chieftec CTG500w 80p
Asus M5A97 Evo R2.0
2019. jan. 2. 01:15
1/6 A kérdező kommentje:
Elnézést el írtam 2x4GB szeretett volna lenni
2019. jan. 2. 01:16
2/6 anonim válasza:
2gb-os rx 460 szintjén mozog, gtx 1050 vagy 1050Ti jobbak, de érdemes használtan nézni, mert az új áruk nevetséges.
3/6 anonim válasza:
Minőséget meg kell fizetni tapsi hapsi. Ém 60K-ért vettem 1050 Ti-t 1 éve, hozza az elvárt teljesítményt. Erősebb kártya még drágább, használtan meg rizikózol. Megéri?
4/6 P.O.C. válasza:
Nagyjából a GTX 750 Ti van vele egy szinten Nvidia oldalról. Vagy újonnan a GT 1030.
De amúgy nem értelek. Ha működik a kártya. Akkor mi értelme a cserének ha csak "ugyan olyan vagy kicsit jobb" teljesítményt akarsz?
5/6 szántóvető válasza:
én sem értem.ott az r7 370 4gb,rx 460,560 4gb,ezek kicsivel erősebbek.de egyáltalán nem biztos hogy ez a legjobb választás mert pl egy gtx 970 nem sokkal drágább viszont sokkal jobb.de azt sem ártana tudni hogy gondolkozol-e használt kártyában vagy hogy mennyit szánsz rá.ezeket le kellett volna írnod.
6/6 A kérdező kommentje:
Mert a múlt hónapban random zöd képernyőt és fagyást produkált. Készülök a legrosszabbra.
(most fixálva lett másik windows újra telepítéssel)
2019. jan. 2. 10:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!