Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hasznalt SAPPHIRE RX 580...

Hasznalt SAPPHIRE RX 580 NITRO+ 4GB 40 ezerert jo ar?

Figyelt kérdés
2018. dec. 31. 16:41
 1/6 Koplárovics Béci ***** válasza:
Ha nem élete vége közeli állapotban van, akkor igen. Ha széthajtott bányászkártya volt, akkor nem érdemes megvenni.
2018. dec. 31. 16:49
 2/6 anonim ***** válasza:
Hanyagolnám. Gyanúsan olcsón adja.
2018. dec. 31. 16:57
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha van rá garancia és van rá lehetőséget kipróbálni akkor igen.
2018. dec. 31. 17:20
 4/6 anonim ***** válasza:
bányász kártya volt ez tény, de én is azt vettem kb 1 éve és előtte 1 évig ment 0/24 ben de normálisan nem túl huzva így tökéletes állapotban. Ha van rá gari akkor jó vétel. Ha nem agyatlan bányászás ment vele jobb állapotban van mint egy sima pc ben lett volna, ahol az alkatrészek fel le hevülnek a játékok ki be lépkedése során.
2018. dec. 31. 18:59
 5/6 A kérdező kommentje:
Ebayen £126 de lejon 10%, banyasz kartya van mar 110-ert is - 10%. Ez a legolcsobb hasznalt, ujan garival, 2 jatekkal 160
2018. dec. 31. 20:52
 6/6 anonim ***** válasza:
Az a 160 font még mindig jóval olcsóbb, mint amennyiért itthon megkapod újonnan. Szerintem 2 játékkal megéri nagyon. De ha spórolni kell még jobban, meg lehet venni a használtat is, ha megbízható személytől származik.
2019. jan. 1. 08:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!