Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek nem gyanús ha...

Brandon41 kérdése:

Szerintetek nem gyanús ha valaki 65 ezerért árul egy sapphire radeon r9 290x-et, ami újonnan legalább 120 ezer?

Figyelt kérdés
néztem használt radeon r9 290-eket a jófogáson,és megláttam 65 ezerért egy radeon r9 290x-et .Nem írta oda hogy van rajta garancia,de arra már rákérdeztem

2015. szept. 25. 21:42
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Lassan 2 éves a kártya. Ha agyon lett használva, akkor reális árnak tűnik.
2015. szept. 25. 21:44
 2/8 Trevor. ***** válasza:
Nem gyanús, 65K teljesen jó ár érte. De ha évekig bányásztak a kártyával, nem biztos, hogy annyira megéri.
2015. szept. 25. 21:45
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehet referencia kártya és azért kerül ennyibe.Egyébként hardveraprón is 70-75-ért lehet kapni garis nem ref hűtős példányt.
2015. szept. 25. 21:45
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem gyanús.

A használt cikk adás-vétel alapvetően bizalomra épül.

Viszont ha kétségeid vannak, hagyd a francba az üzletet.

2015. szept. 25. 21:49
 5/8 A kérdező kommentje:
amúgy írta hogy referencia hűtős,de hogy ha ti azt írjátok hogy nem gyanús akkor oké,csak furcsáltam hogy egy használt 290-et 70-75 ezerért adták és egy 29x-et meg 65-ezerért én ezt kicsit furcsállom,de még azt se tudom arról hogy van-e rajta garancia.
2015. szept. 25. 22:04
 6/8 anonim ***** válasza:
Persze. Kipróbálási garancia biztosan van rá. aztán ha nálad bedöglik lesz egy papírnehezéked.
2015. szept. 25. 22:27
 7/8 anonim ***** válasza:

#5 Van aki csak hirdeti a cuccait mert azt hiszi annyit érnek mint amennyit ő fiezetett érte újonnan és van aki el is akarja adni amije van..

Az, hogy a boltban újonnan mennyibe kerül valami az kb. pont teljesen érdektelen.

Ezekből a kártyákból szép számmal árulnak 70-80 ezer között.

Aki meg attól parázik, hogy egy használt cucc pont nála fog behalni, az csak vegye a boltban bontatlanul drágábban.

2015. szept. 26. 13:44
 8/8 anonim ***** válasza:
#5 Amúgy a hardveraprón ha rákattintasz az eladó nevére, akkor láthatod, hogy mennyire megbízható. AZ ÁLTALAD KISZEMELT ELADÓNAK PONT NINCS KOMOLY ELŐÉLETE.
2015. szept. 26. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!