Az lenne hogy asus A55BM-E alaplapból mit tudok maximálisan kihozni? Ez a meglévő alaplapom nem szeretném cserélni az lenne a kérdés hogy mit tudnák ebből maximálisan kihozni? Ram processzor videókártya érdekelne.
Természetesen nagyon nem éri meg ezt a platformot fejleszteni, mert bár "új" géped lesz, mégis régi marad.
Ha mindenféleképpen akarod, akkor minél olcsóbban nézd bele a cuccokat.
Természetesen nagyon nem éri meg ezt a platformot fejleszteni, mert bár "új" géped lesz, mégis régi marad.
Ha mindenféleképpen akarod, akkor minél olcsóbban nézd bele a cuccokat.
Ne haragudj de nem igazán értem a választ ezzel kapcsolatban kérhetném hogy kibővíted kicsit jobban? Nem értem miért nem érné meg fejleszteni.
Rx570 fölé nem érdemes menni, proci limit lenne.
Úg értettem azt amúgy hogy elavult az fm2+ platform. Pl új játéknál optimalizálás szempontjából figyelembe sem veszik.
Pár év múlva nem tudsz jobb procit venni bele, mert most teszed bele a maxot, ami alapból gyenge.
Egy Ryzen3 1200/Ryzen5 1400 + A320/B350 lap + 8GB ddr4 rammal jobban járnál, oda RX580 v. GTX1060/1070 is mehetne simán, és ami a fontos hogy a jövőben FEJLESZTHETŐ tovább.
Még a Ryzen 3700x ami nyár fele jön is beletehető ha egyszer megenhedheted magadnak (pl 5év múlva használtan lehet filléres tétel lesz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!