Egy meglévő radeon hd 6850 videokártyához kellene 8 gb ram és processzor alaplap kombináció. Többi lennt?
60ezer forintból össze lehet hozni ezt a 3-ast mellé amivel a battlefield mostani része futna akadásmentesen?
Vagy többet kéne rászánni, és ha igen akkor mit ajánlanátok.Köszi
"olvasd már el a kérdést jobban, egyébként meg nem lehet mindenki olyan nyomorult mint te hogy félmilliót költsön egy gépre"
Köszönöm, a gépem nem volt fél millió. Figyelmesen elolvastam a kérdést, és veled ellentétben egy értelmes válaszkérdést tettem fel. Naivan olyan tudatban, hogy van mellette már meglévő hardver. Viszont a te válaszod téged minősít, így kár is további gépelést pazarolnom rá.
Kérdésre meg a válasz: Akadásmentes futtatáshoz sajnos a videókártya lesz a gyenge.
procit, alaplapot, memóriát nem tudok ajánlani, mert ennyi pénzből használt cuccokkal járnál jobban. Nekem meg nincs időm végigböngészni helyetted az összes hirdetést.
Átengedem a tökéletes választ a többieknek.
hd 6850 .el ne akarj bf1-ezni mert kevés oda .
60 ezerért nehéz találni olyan gépet ami majdnem komplett de azért lehet vele játszani is .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!