Milyen tápot raknátok mellé?
Egy amd a8-9600 lesz gépben, egy b450es lap, es 2x4gb 2400mhz-es kingston ram.
Milyen tápot illetve házat ajánlotok, hogy a lehető legkedvezőbb ára , de azért megbízható is legyen?
BQ System Powerből valamelyik, teljesítmény lényegtelen, ha később nem lesz VGA.
Ház: Raijintek Arcadia, Bitfenix Nova/Comrade, Fractal Design Core 1100 (ez felsőtápos).
FSP-k közül nagyjából egyikkel sem tudsz mellényúlni, nekem most Be quiet van, ami szintén FSP belsős. Corsairek is jók szoktak lenni.
Mondjuk egy FSP Hexa 500-as tökéletesen megfelelne.
Ha házból belépő kategóriásat akarsz, akkor kinézetre menj, nagyjából 15 ezer forinttól meg lehet nézni a funkciókat, légáramlást is. Nekem most egy Fractal design define c van, az első ilyen komolyabb házam. Fura, hogy nincs ODD hely, de megszokható, úgysem használtam, max 1 évben egyszer, arra meg jó lesz az USB meghajtó is. A tápegység és a HDD-k, SSD-k el vannak választva alul, felette meg marad a többi, amit az üveg oldallapon keresztül látni.
Nagyon szép, letisztult, sosem szerettem a csicsás házakat, hangszigetelése is van, a légáramlás is jó.
Hexa-t én nem ajánlom, nem azért mert nem hulladék csak szimplán nem éri meg az árát egy System Power 9 mellett.
Gépháznak még amit tudok ajánlani az a CM Masterbox E500L ablak nélküli, de amiket feljebb írtak azok is nagyon jók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!