Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mit csináljak ezzel a géppel?

Mit csináljak ezzel a géppel?

Figyelt kérdés

MSI 865GM3-LS P4 Alaplap

Intel Celeron D 2,53 GHz Processzor

RAM 2GB

FSP 300W Tápegység van benne.

Szokott olyan csinálni lefagy és eltünteti a DVD író meghajtóját is, meg mozgatom a kábeleket utána egy darabig jó. 3db kondi kicsit púpos. Táp kebelt bedugom a konnektorba, utána bekapcsolom a gépet, akkor miért áll le és újra indul, ilyenkor néha a dátumot vissza állítsa 2002-re. Teszteltem a gépet másik táppal 4db memóriával akkor is újra indul, de mikkor egy darab memória sincs benne akkor nem csinálja ezt a le állást újraindulást, régi memóriát elsőre nem ismerte fel mert nem volt kép, a memóriáknak biztos nincs baja főleg mind a 4db memóriának. ilyenkor csak a tápokat és alaplapot és a memóriákat teszteltem, A HDD és DVD írót ilyenkor lecsatlakoztattam a gépről.

Processzor meg már gyenge nem jó a hűtése, már régen is volt pasztázva.

Mindig nagyon meleg a HDD, de már meg adta magát.

Fekvő házas. Most tonnába úgyse használom csak pot gépnek használom, ha mostani gépemmel történne valami baj. Merevlemez is tönkrement úgyhogy nem tudom érdemes még rá költeni, mert már költöttem rá régen sokat.

Nagyából még működött, de a HDD adta be a kulcsot és csak lemezolvasási hibát ír.

Ha kiszedem a rammokat,merevlemezeket,DVD írót, és annélkül kapcsolom be a gépet, és uttána mindent vissza rakok akkor 1-2 hónnapig semmi baja a gépemnek.

Érdemes vele foglalkozni?

Gyors lesz Windows XP-vel, vagy Linuxal?

Vegyek bele 500 GB HDD-t?

Vagy a Linux kezeli az SSD-t?

Windows 7 kezeli az SSD-t?

Régen rá raktam, de azt mondták és olvastam hogy a Windows 7 nem kezeli az SSD-t, csak a Windows 10. Igaz?

2018. dec. 26. 12:39
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Több válasz érdekel, hogy mit csináljak a géppel.
2018. dec. 26. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!