Ezzel a géppel lehetne streamelni? Ha igen, milyen minőségben?
- AMD Athlon II X4 651 Quad Core 3.00GHZ
- Radeon HD 6770 DDR5 1GB
- Kingston 8 GB RAM
(Sóhaj...)
Úgy értem, ha egy már befutott, népszerű, több ezres rajongói bázissal rendelkező Youtube-os (Zsoze, Paplovag, Sirius, stb) streamel Twitchen, és nézik mondjuk 3000-en, az már óriási szám. Mivel tudnád te megfogni a potenciális nézőket?
Nem tudom, hogy aktuális-e még, de szerintem tudsz vele streamelni,720p30fps,egy 3-4 ezres bitratal. Attól függ mit szeretnél. Kb úgy kalkulálj,hogy az adott játék gépigény ének majdnem a duplájával kell rendelkezzen, ha maximális grafikai beállításokon szeretnéd.
Tölts le egy streamelésre alkalmas programot, mondjuk OBS, aztán próbálgasd. Próbáld meg, hogy az OBSbe a processzor használatot lentebb veszed,ugye ez ront a minőségén, de nagyobb bitratet állítasz, mondjuk a 720p30 mellé 6000 ezret, persze ha tud ennyit az interneted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!