Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 1060 halott lesz vagy valami...

1060 halott lesz vagy valami más lehet a gond?

Figyelt kérdés

Üdv egy jó ideje szenvedek a gépemmel cseréltem pár dolgot is de nem lett változás.

Gépem: Gigabyte gtx 1060 6gb oc windforce

Intel i5 7400 3.0ghz

Táp: FSP Hydro GE 650

240 kingston ssd

alaplap: Asus ex b250 v7

8gb ddr4 2400hz ram ez jövő hónapba +8gb lesz még

A gondom az lenne hogy mint ha nem úgy teljesítene ahogy kéne. Mondok pár példát csgo 90-100 fps beállitás függvényébe kicsit több néztem videokat 1060 al 200+ fps ük van benne. PUBG ép hogy tartja a 60 fpst mid és end gameben meg a 60 sincs meg very lowon . Szaggat akad ugrál 40 50 között. Nem egy erümű már a 1060 de ennél jobbban kéne mennie.

Amiket próbáltam.

1.Új táp valami márkátlan szar volt vettem ezt a fsp ezt ajánlották változás nincs.

2. i5 4460 ról váltottam i5 7400 ra vele eggyüt alaplapot ramot ( ddr3 ról ddr4 re 1600hz ről 2400hzre.). nincs változás.

3 melegedést nem tapasztalok se a vga nál se a cpu nál.

Már nem tudom mi lehet a gond . duozok pubg ba egy haveral és hallgatom hogy neki 1050 ti al stabilan 60 fps ( gondolom lowon de akkor is) mid és end game be is. Én meg 40 fps el játszok …

Már csak egy tippem van hogy 1060 dead bár reménykedek hogy nem mert nincs pénzem most új vgara.

Akinek esetleg lenne valami ötlete elöre is köszönöm ja és igen bocsi a sok helyesírási hibáért most is pubg után idegeségembe írok ide. Köszi elöre is a segítséget Üdv.

#fps #i57400
2018. dec. 26. 09:49
 1/10 anonim ***** válasza:

Nem hiszem hogy itt ehhez a konfighoz 650W tápot ajánlottak volna, amikor egy minőségi 400W-os is sok.

Mikor cseréltél 7400-ra? Mert egy ideje már 8.gen van, sőt már küszöbön a 9.gen. Egyébként meg az Intel irreális árai miatt AMD RYZEN 2.gen. sokkal jobb választás egy ideje.

MSI Afterburner mit ír ki játék közben hőfokokra?

Ha tuti nem melegedés, akkor próbálj egy tiszta telepítést, formázott meghajtóra, ha kész, update-en keresztül frissítsd, ha az is kész telepítsd a játékot és próbáld ki, ha még mindig nem jó, menj fel a Geforce honlapjára tölts le az Nvidia Experience nevű progit és azzal tedd fel a legfrissebb drivert. (Mert Update nem mindig azt teszi fel)

Ha ez sem segít, akkor megveszem a géped egy 20-asért.

2018. dec. 26. 10:26
 2/10 anonim ***** válasza:

mert single channelbe megy a memória azért

ha 2x4 gb ramod lenne megszűnne a probléma

keress rá youtubon single vs dual channel memory

2018. dec. 26. 13:20
 3/10 A kérdező kommentje:

Üdv köszi a választ. A táp lehet igaz mind1 egy ideig jó lesz. A genes dologra meg már nincs kedvem reagálni mindenkitől ezt hallom fa....nak vettél 7 genest amikor már van 8 meg lesz 9. Azért mert nem mindenkinek van 100+k ja egy procira (jó lehet van 100 alatt is). Nekem erre volt pénzem de a 4 genes 4460-at már le kellet cserélni meg a 1150-es alaplapot a ddr3 ramokkal együtt. Beszámolták elég jó árba a lapomat procimat meg a ramokat + rápótoltam és ez lett. Volt egy rápótlási határ amit ki tudtam adni ez lett belőle.

Amúgy alaplap,proci,ram csere után friss rendszer lett felrakva Nvidia Experience telepítette a legfrissebb drivert.

MSI Afterburner re pedig holnap ránézek mit mutat mert ma melóba vagyok reggelig éljen a vagyonvédelem .......

A 20k ról meg annyit akkor inkább leöntöm 2l benzinnel és felgyújtom az udvaron.

2018. dec. 26. 13:21
 4/10 A kérdező kommentje:

"mert single channelbe megy a memória azért

ha 2x4 gb ramod lenne megszűnne a probléma

keress rá youtubon single vs dual channel memory"

Köszi a tippet igen én is nézegettem már róla videókat de nem gondoltam hogy tényleg ennyit számít. Lehet még két ünnep közt beszerzek még egy 8gb ramot. Remélem megoldja a problémát.

2018. dec. 26. 13:24
 5/10 anonim ***** válasza:

+8gb memória nem árt, de esetedben értelmetlen.

Gyorsulás csakis integrált videóvezérlő használatánál jelentős, dVGA esetén egészen minimális.

Feltételezem eddig előadottakból, hogy nem az alaplapba van dugva a monitor kábele.

2018. dec. 26. 13:33
 6/10 anonim ***** válasza:

Alig volt előrelépés a generációknál, kivéve a 7. és 8. között, 4 helyett 6 magosra váltott az Intel.

[link]

Mint láthatod, alig erősebb a 7400 a régi procidnál.

2018. dec. 26. 13:39
 7/10 A kérdező kommentje:

Persze nem oda van dugva. Hát nem tudom Single channel vs. dual channel- es videókat nézegettem elég nagy fps külömbség van néhol és mindegyik rendes vga-s gépek 1080 1060 1050 stb(youtube videók vagy hiszel nekik vagy nem nem lát bele az ember min fut az most konkrétan). Két ünnep közt megpróbálok beszerezi még egy 8gb ramot dual channelbe rakom és hát ha.

Ezt a végére itt hagyom ez kb az én configom -8gb ram .

https://www.youtube.com/watch?v=zYHkNRuJktg

na nekem közelébe se megy igy a game.

2018. dec. 26. 13:41
 8/10 anonim ***** válasza:
Friss rendszer lett felrakva, ez azt jelenti hogy formázás után?
2018. dec. 26. 13:43
 9/10 A kérdező kommentje:

"Alig volt előrelépés a generációknál, kivéve a 7. és 8. között, 4 helyett 6 magosra váltott az Intel.

[link]

Mint láthatod, alig erősebb a 7400 a régi procidnál."

Hát igen utólag én is néztem de ilyen fa...sz vagyok mindig bele ugrok egyből valamibe átgondolás nélkül ha van rá egy kis keret. Kövi váltást jobban meggondolom köszi.

2018. dec. 26. 13:44
 10/10 A kérdező kommentje:

BADABUM nevű felhasználó válasza:

Friss rendszer lett felrakva, ez azt jelenti hogy formázás után?

Persze egy 240 ssd-n van a rendszer leformáztam és win10 kapot 64 bit-est. Minden driver elvileg a legfrissebb.

2018. dec. 26. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!